Blagovne znamke

Slika-Lunay

LunayLunay je ustvarjena za ženske s pozitivnim odnosom do sebe, drugih in življenja. Je zadovoljna in srečna, samozavestna, poučena in odločna. Skrbi za svoje zdravje in je odgovorna do narave. Predana je aktivnemu načinu življenja in spodbuja ženske, naj začutijo moč v sebi.

Slika-Papilu

Papilu

papilu_brand

Verjamemo, da darilne vrečke Papilu prinašajo srečo vsakemu, ki jo prejme, in tudi vsakemu, ki jo podari. S Papilu smo vsi v objemu sreče. Z našimi vrečkami tako osrečujemo ženske, moške, otroke in mladostnike – ob najrazličnejših priložnostih.

Slika-Vestina

VestinaSveče Vestina so prve in vodilne med elektronskimi in solarnimi svečami v Sloveniji. Vestina je edina celostna blagovna znamka v segmentu nagrobnih sveč. V celoti je razvita in izdelana v Sloveniji.

Slika-Vrečke po naročilu

Vrečke po naročilu

vrecke_brand

Mobilni marketing danes srečujemo na vsakem koraku. Ali bodo ob vaših promocijskih vrečkah ljudje pohiteli ali obstali? Za vas imamo rešitve, ob katerih bodo celo poskočili.

Slika-Religi

Religi

religi_brand

Religi je blagovna znamka ekoloških elektronskih svečnikov,  ki so posebej oblikovani za Rimokatoliške cerkve. Religi omogoča vernikom, da na enostaven, čist in varen način izražajo prošnje in molitve, cerkvam pa prinaša donos.

Slika-Vestina Relax

Vestina RelaxZ Vestino Relax boste na varen in ekološki način uživali v toplini svetlobe in barvitosti življenja ter se prepuščali sproščenosti, razkošju, domišljiji in lepim trenutkom.