Dobili smo prvo Lunay najstnico!


22.11.2017

Pa jo imamo – Tjaša Korošec je postala prva Lunay najstnica! Prikupno dekle iz Šentjurja pri Celju je najbolje rešilo vse Lunay izzive na Facebooku ter si za nagrado priborilo letno zalogo naravnih vložkov in tamponov Lunay in bon v vrednosti 200 evrov za nakupovanje v trgovskem centru Supernova Ljubljana Rudnik.

 

 

Za laskavi naziv se je v okviru izbora TOP najstnica 2017 (ki ga vsako leto organizira medijska hiša Media 24) potegovalo več kot 120 kandidatk, dvanajstim pa se je uspelo priboriti v finale. Dekleta so vsak teden na družbenih omrežjih objavljala o prednostih, ki jih imajo naravni izdelki za intimno nego na naše zdravje. Svoje vrstnice so tako ozaveščale o tem, kako pomembno je, da že v najstniških letih na intimne predele dajemo samo naravne materiale, kot je bombaž, ki je prijazen do naše kože.

 

 

 

 

Vse zastavljene naloge je najbolje opravila Tjaša, ki je tokrat osvojila tudi naziv TOP najstnice. Tjaša je med vsemi tekmovalkami delo opravila najbolj prepričljivo, kakovostno, predvsem pa kreativno. Ponosni smo, da je postala prva Lunay najstnica in s svojim delom tudi vzor za vse naslednje generacije.