Novost za praznični december


30.11.2017

 

Vsi smo že v pričakovanju prazničnega konca leta, ki v naša srca prinese veselje, toplino in srečo. To je tudi čas, ko obiščemo vse bližnje, ki jih imamo radi ter jim ob lepih željah za prihodnje leto običajno podarimo tudi manjšo pozornost. Predstavljamo vam novo ekološko elektronsko svečo Vestina, ki je kot nalašč za veselo praznično obdarovanje.

 

Nova praznična Vestina ima ohišje iz čudovitega zelenega stekla in navdušuje z obliko novoletne smrekice. Krasijo jo številne okrasne zvezdice in pa nerjaveč pokrov. V notranjosti je elektronski vložek Vestina miniDeluxe, ki gori 60 dni in spreminja barve gorenja – barve plamena se prelivajo od rdeče, rumene, vijolične, roza, zelene in modre barve.

Nova praznična Vestina je idealna za darilo, adventne dekoracije ali pa za lastno uporabo. Lahko jo postavite praktično kamorkoli – na kamin, kuhinjsko mizo, v dnevno sobo, na okensko polico, v pisarno, na balkon ali vrt. Sveča je visokokakovostna, odporna na vse vremenske razmere in izdelana v Sloveniji. Letos podarite božič v malem. Podarite praznično Vestino.